Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه تعلیم و تربیت خبرگزاری فارس، ناصر قفلی رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور با بیان اینکه مشارکت کودکان و نوجوانان در عرصه مدرسه‌سازی بسیار ارزشمند است، اظهار کرد: پویش «به رنگ مدرسه» در راستای طرح تحولی آجر به آجر از 15 شهریورماه در سراسر کشور آغاز شده است و تاکنون بیش از 21 هزار دانش‌آموز با ارسال نقاشی‌های خود در امر مدرسه‌سازی مشارکت داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه پویش ملی «به رنگ مدرسه» با هدف آشنایی کودکان و نوجوانان با مفاهیم مشارکت و نوع‌دوستی و همچنین افزایش آگاهی خانواده‌ها نسبت به موضوع مدرسه‌سازی در حال اجراست، افزود: این پویش تا 13 آبان 1400 و روز دانش‌آموز ادامه خواهد داشت. 

رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور اجرای پویش به رنگ مدرسه را ذیل طرح تحولی «آجر به آجر» در راستای توسعه مشارکت‌های مردمی عنوان کرد و گفت: در طی یک سال گذشته با اجرای پویش‌های «مهر را با محرم آغاز کنیم»، «من مادرم بچه‌های ایران فرزند من» و «آجرهای مهربانی» افزون بر یک میلیون و 100 هزار نفر از هموطنان نیکوکارمان  هشت میلیارد تومان در مدرسه‌سازی مشارکت کردند.

قفلی با اشاره به آمار شرکت کنندگان در پویش «به رنگ مدرسه» اظهار کرد: بیشترین مشارکت را دانش‌آموزان ابتدایی 7 تا 12 سال داشته‌اند و  خوزستانی‌ها همچنان پیشتاز در اجرای این پویش هستند.

به گزارش فارس، دانش‌آموزان و کودکان علاقه‌مند می‌توانند تصویر نقاشی خود را با موضوع «مدرسه دوست داشتنی من» در سامانه https://ajorbajor.ir بارگذاری کنند که ضمن اهدای هدایایی به بهترین نقاشی‌های دانش‌آموزان، در انتهای پویش، حامی مالی این طرح به ازای هر نقاشی معادل یک آجر را به مدرسه‌سازی اختصاص می‌دهد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: به رنگ مدرسه رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز مدرسه رنگ مدرسه دانش آموزان مدرسه سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۳۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شغلی که مسیرش با کوله‌بار عشق طی می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان، حامد مرادی، کارشناس ارشد برنامه ریزی درسی ۳ سال است آموزگار شده و به دلیل علاقه‌ فراوان، ریشه‌ روستایی، آشنایی کامل به منطقه و روستا‌های اسدآباد به خواست خود در مدرسه‌ ۶ پایه‌ سنایی روستای ده سفید معلم شده است.

هر روز در فصول مختلف سال و در شرایط مساعد و نامساعد جوی و جاده ۶۰ کیلومتر جاده را طی می‌کند و می‌گوید علاقه و عشقی که به بچه‌ها دارم نمی‌گذارد خستگی را حس کنم.

آقای مرادی با تلاش و کمک گرفتن از رئیس آموزش و پرورش اسدآباد و با استفاده از سیستم‌های شخصی مدرسه را هوشمند کرده و به دانش آموزان کار با کامپیوتر و چند نرم افزار جزیی مباحث درسی پایه‌ ششم را آموخته است.

دانش آموزان مدرسه‌ سنایی با دیدن فیلم‌های آموزشی، مسابقات درسی و املا در کامپیوتر درس‌ها را بهتر یاد می‌گیرند و دانش آموزان پایه‌های بالاتر هم مانند مدارس شهر‌های بزرگ مباحث درسی مرتبط با رایانه را به خوبی آموخته و به آینده‌ای روشن امیدوار شده اند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • فیلم؛ سرکار گذاشتن بامزه خانم معلم توسط دانش آموزان
  • افتتاح مدرسه ۱۴ کلاسه زنده یاد صدوقی در شهرستان پیشوا
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • گشایش نمایشگاه نقاشی در نگارخانه حوزه هنری
  • شغلی که مسیرش با کوله‌بار عشق طی می‌شود
  • طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند اجرا شد
  • لباس فرم برای دانش آموزان اجباری نیست
  • نقاشی شاهکار معلم ژاپنی روی تخته سیاه کلاس
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان در مدرسه‌ای در یزد
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان